Studio Rozengeur & CORONA virus

Beste vaste klanten van Studio Rozengeur,

Vanaf 11 mei mogen de contactberoepen weer aan het werk dus Studio Rozengeur ook. Toch staat iedereen hier anders in en persoonlijk voelt het voor mij ook dubbel. Uiteraard qua inkomsten meer dan welkom maar qua virus weet niemand het. Studio Rozengeur had vorig al jaar voor pedicure behandelingen een klantenstop ingevoerd (dit blijft ook zo). Mijn vaste klanten zijn zeker welkom. Natuurlijk kan ik een standaard RIVM richtlijnen lijstje presenteren maar naast deze richtlijnen
 vraag ik toch om alleen een afspraak te maken wanneer dit echt noodzakelijk is. Studio Rozengeur is een praktijk aan huis en dat maakt het voor mij gevoelsmatig toch anders dan wanneer dit niet het geval zou zijn. De behandelingen kan ik nu door COVID-19 niet zo uitoefenen zoals jullie dit van mij gewend zijn. Mijn hart ligt nu net bij dat stukje wat u nu helaas niet kan bieden. Dit maakt mijn gevoel dus erg dubbel.

Vanaf half september zal ik weer verder gaan met dat stukje waar mijn hart voor de volle 100% ligt namelijk masseren, voetreflexmassage, reiki, klankschaalmassage en yin yoga. Maar alleen dan wanneer blijkt dat na de versoepeling van de maatregelen het verantwoord is. Deze aanpak is niet gebaseerd op angst maar op een reƫle manier van denken. En keuzes die elk mens voor zich mag maken en tegelijkertijd een verantwoordelijkheidsgevoel naar zichzelf en de kwetsbaren om ons heen. Ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik als praktijk de kans heb om zo te kunnen en mogen denken.

Lieve klanten , let op jezelf, let op elkaar en de wereld.

Liefs Roos, Studio Rozengeur.

Bent u nieuwsgierig naar de pedicure RIVM richtlijnen, dan kunt u deze 
hier vinden