Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de Japanse theeceremonie. Het is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse traditie.

Bij een Japanse gezichtsmassage krijgt elk deeltje, van je schouders tot je kruin, de nodige aandacht met aangepaste massagetechnieken. Het is een unieke massage en kan niet vergeleken worden met een andere massage.

Er wordt gestart met een ontspannende nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld. Als afsluiting worden het hoofd en de hoofdhuid gemasseerd. Deze massage zal het uiterlijk van het haar verbeteren en helpt eveneens om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen en oorpijnen te verminderen.
Een Japanse gezichtsmassage heeft niet alleen een natuurlijk facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam in balans.

Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdhuidmassage en lymfedrainage. Het heeft niet alleen een natuurlijk facelift effect maar harmoniseerd ook uw lichamelijk, emotioneel, mentale en spriritueel niveau. Daarnaast verhoogd en optimaliseerd het de imuniteit van het hormonale systeem. U ligt op een massagebank met een deken en een warmwaterzak onder de voeten en gezicht en hals zullen van warme doeken en olie voorzien worden.

Contra indicaties:

  • Eczeem
  • Acne
  • Tijdens de zwangerschap
  • Psoriasis