Signora CollinaAlleen tijdens de Wellness, hand/voetverzorging wordt met
dit (h)eerlijke produkt gewerkt. 

In de huidige samenleving nemen natuurcosmetische producten die mens en milieu sparen, een steeds grotere plaats in. De producten van Signora Collina zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van het BDIH. Dat betekent dat deze producten voldoen aan de hoogste normen die worden gesteld aan natuurcosmetica.

Alle producten zijn op basis van aromatherapie. De producten hebben een eigen filosofie die gebaseerd is op de wisselende seizoenen. De filosofie is dat zowel onze huid als ons gevoel in de verschillende seizoenen een aangepaste zorg vragen. In alle Signora Collina producten worden uitsluitend en alleen natuurlijke ingrediënten toegepast. De producten zijn afgestemd om het lichaam en de huid in zijn natuurlijk functioneren te ondersteunen en verzorgen. Tevens is ieder product ontwikkeld met natuurlijke, lichaamseigen stoffen om de huid of het lichaam te geven wat het van nature nodig heeft voor de verzorging van het biologisch evenwicht.

Signora Collina staat borg voor een volledig natuurlijke huidverzorging met producten waarvan wij garanderen dat ze voldoen aan 100% natuurlijkheid, en géén gebruik maken van synthetische en huidonwaardige stoffen. De producten zijn ecologisch verantwoord, duurzaam en niet getest op dieren.

Droom gerust maar even weg als de klei ondertussen zijn genezende en verzorgende werking doet. Als basis voor de Signora Collina voetmaskers wordt een mineraalrijke witte klei gebruikt. De klei is verrijkt met huidverzorgende oliën en werkzame etherische oliën. Als natuurlijk geneesmiddel geniet klei een grote faam. Niet geheel onterecht want het heeft behalve geneeskrachtige, ook talrijke andere huidverzorgende eigenschappen.

 

Uitleg Vijf Elementen leer:

De Vijf Elementen laten ons de samenhang zien tussen de wisselende seizoenen en de invloed daarvan op onze fysieke en mentale gesteldheid.

Omdat wij als mens met onze voeten het meest met de aar de verbonden zijn, is de conditie van onze voet(huid) van grote invloed op ons algemene welzijn. Deze vijf unieke voetcrèmes werken door de met zorg geselecteerde etherische oliën ondersteunend op de onderliggende oorzaken van het (voethuid)probleem.

De Vijf Elementen serie is geproduceerd volgens de BDIH richtlijnen,is ecologisch verantwoord, duurzaam, niet getest op dieren en bevat geen synthetische toevoegingen en/of bestrijdingsmiddelen. Dit betekent dat de producten uitsluitend zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Element Hout: Herstellende voetcrème.
Zeer effectief bij de extreem droge huid en badeczeem.

Element Vuur: Stimulerende en verwarmende voetcrème.
Zeer effectief bij koude voeten.

Element Aarde: Intensief verzorgende voetcrème voor de gevoelige huid.
Geschikt bij reuma en diabetes.

Element Metaal:
Verkoelende voetcrème bij overmatige transpiratie.
Zeer effectief bij wandelaars en sporters.

Element Water: Vitaliserende en ontkrampende voet- & beencrème.
Zeer effectief bij opgezette voeten en benen.