DimancheDe droge huid is erg gevoelig. Vaak ontstaat er schilfering en jeuk. Bij een droge huid kunnen kloven en rode plekken ontstaan. De huid maakt eelt aan als reactie op verandering van huid, verlies van natuurlijke polstering en standverandering. Droge huid komt over het hele lichaam voor.
Gezicht, benen, lichaam, armen, handen en voeten dienen beschermt te
worden tegen uitdroging.

De huidmilks van Dimanche Ureumline zijn ontwikkeld voor herstellende verzorging van de huid en voetenhuid. De huidmilks zijn vrij van vetten en olie. In klassieke crèmes en balsems zorgen de vetten en oliën voor verdeling van de werkzame ( niet wateroplosbare ) stoffen. Door in de huidmilks van Dimanche Ureumline de olieën en vetten te vervangen door hoogwaardige lipidestructuren wordt de huid niet afgesloten. De natuurlijke huidprocessen als transpiratie, ontgassing en warmteregulatie blijven in werking. Bovendien zijn de huidmilks van Dimanche Ureumline vrij van allergenen terwijl ze de smeereigenschappen bezitten van een klassieke crème.

De huidmilks van Dimanche Ureumline zijn effectief in herstel van de vochtbalans in de huid. De huidmilks van Dimanche Ureumline met 5%, 10% en 15% ureum en de Hand Face & Bodymilk worden aanbevolen voor gebruik bij diabetici. Voor de probleemhuid zijn speciale parfumvrije voetenhuidmilks beschikbaar.

Dimanche Ureumline & de Heemsteedse Apotheek

Door de unieke samenwerking tussen Studio Rozengeur en de Heemsteedse Apotheek is het mogelijk de produkten van Dimanche Ureumline exclusief bij de Heemsteedse Apotheek aan te bieden. Normaal zijn deze produkten alleen bij de pedicure verkrijgbaar.

De voetenmilks van Dimanche Ureumline, zijn zeer werkzaam en goed. Absoluut het proberen waard. U kunt deze milks zowel bij Studio Rozengeur als bij de Heemsteedse Apotheek kopen (Binnenweg 98 te Heemstede).