Studio Rozengeur

Studio Rozengeur is een bij Provoet en NGS (Nederlands Genootschap voor Sport Wellness Massage) aangesloten  praktijk aan huis waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

Pedicure
Diabetische voet
Schimmeldiagnostiek
Wellness Pedicure
French Pedicure
Gel Nagels
Nagels Lakken (4 lagen)
Paraffinepakking
Harsen
Wellness & Sportmassage
Hotstone massage
Voet en onderbeenmassage
Stoelmassage
Voetreflexmassage
Indiase hoofdmassage (Jan 2012)
Japanse gezichtsmassage (Jan 2012)
Reiki (Jan 2012)

De pedicurebehandelingen vinden plaats op de 1e verdieping en de massagebehandelingen in een aparte ruimte op de 2e verdieping.

Voorstellen

Hallo ik ben Roos en sinds 2008 ben ik gediplomeerd pedicure en sinds 2011 gediplomeerd masseur (NGS). Door middel van bijscholingen, workshops en het lezen van vakliteratuur wil ik blijven groeien in beiden disciplines.

Van apothekersassistente naar pedicure naar masseur, zo ziet mijn loopbaan er op dit moment uit. Door het pedicurevak kwam ik in aanraking met voetmassage. Dat vond ik zo leuk en interessant dat ik meer over de voeten wilde weten. De overstap naar voetreflexmassage was voor mij daarom ook erg voor de hand liggend. Elk puntje in de voet staat in verbinding met een plek in je lichaam. Dat maakt deze massage zo boeiend en persoonlijk maar is tevens ook super ontspannend. Van het een kwam het ander en zo behaalde ik later mijn sport/wellness massage diploma van NGS. Dit is een mooie manier om mijn intuitieve kant verder te ontplooien zonder zweverigheid maar kan de massage absoluut ten goede komen. In de toekomst ga ik me nog verder in reiki verdiepen. Door middel van de aromatherapie kan ik een massageolie ter plekke op maat voor u maken. Waarna u het restant mee naar huis mag nemen. Vanuit mijn apothekersassistente verleden is het bereiden van persoonlijke mengsels een passie. Belangrijk om te weten is dat ik uitsluitend met 100% natuurzuivere etherische oliën werk.

Naast het geven van professionele behandelingen in een ontspannen sfeer, bied ik tijdens mijn pedicurebehandelingen advies op het gebied van schimmelnagels, huidverzorgingsmiddelen en de keuze van uw schoenen. Eventueel kan ik u adviseren contact op te nemen met uw huisarts, specialist en/of een podotherapeut of podoloog te gaan. Dit geldt ook voor de massagebehandelingen waarbij ik bij mogelijke afwijkingen of aanhoudende klachten/spanning kan doorverwijzen naar een fysiotherapeut.

Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk en wat we ook zeker niet mogen vergeten is de hygiëne, wat vooral zeer belangrijk is tijdens de pedicurebehandelingen. Daarom werk ik volgens de laatste normen van de voetverzorger (de hamcode). Een kruisbesmetting is namelijk opgelopen voordat men het weet, en dat risico wil ik graag voorkomen. Ik werk dan ook in een aparte pedicure en massageruimte wat zowel de sfeer als de hygiëne ten goede komt.

Verder maak ik regelmatig mijn eigen scrubs en olie zowel voor de pedicure als massagebehandelingen. Bij interesse kan ik "Aromatherapie" toepassen.

Bij Studio Rozengeur staat altijd verse koffie, thee of een glas water voor u klaar.

Om te zien voor welke behandelingen u bij mij terecht kunt, raad ik u aan om het menu "Tarieven" te kiezen. Daar vindt u ook de inhoud en de prijzen van de behandeling(en).